Kategorier
Ikke-kategoriseret

Netflix stjerne til caféen

Vores egen Netflix stjerne kommer på besøg!

Del del del

17 maj er datoen hvor I helt sikkert får lyst til at komme i veteran caféen.
Kasper Holm som har deltaget på vegne af Danmark i Invictus Games kommer og holder foredrag om Invictus Games, det at være med i en Netflix dokumentar, mødet med det britiske kongehus og hans ar på sjælen efter udsendelse.

Kasper vil fortælle om hvordan han er gået fra ingen energi at have til finde netop hans egen positive måde at energi forvalte på. Han vil fortælle hvordan det at dyrke motion og sætte mål har styrket ham. Han fortæller om den opskrift han har brugt til at komme oven vande.

Vil i høre om opskriften og dermed tage inspiration med hjem, så i måske kan opleve samme forvandling?

Fortalt af en anden veteran om Kasper:
“Kasper er en fantastisk rollemodel, forstået på den måde, at det er inspirerende at være i lokale med Kasper. Kasper er en god kammerat, lyttende, social og en energi bombe uden lige.
Kasper Holm er en atlet udover det sædvanlige, en humør spreder, en god ven og har samtidig været med til at starte SafeZone Holstebro op i Holstebro Roklub.”

Så hvis i mangler inspiration til at komme i besiddelse af mere energi, så synes jeg i skal komme den 17. maj kl 17. til gratis kaffe, brød, kage, hygge og foredrag

Husk, der er kun 60 pladser til denne aften.

Veteran Café Skive – mødested for tidligere udsendte og pårørende
Veteraner ved Fjorden VeteranCafé Ringkøbing-Skjern
S/Y Veteranen ser vi vore egns venner?
—————

Til sommer viser Netflix en serie om Invictus Games og nogle af de fantastiske veteraner, der har været med i stævnet. Det danske hold, der deltog ved Invictus Games The Hague 2022 og i særdeleshed Kasper Holm spiller store rolle i serien – og optagelserne fyldte omvendt meget for Kasper og holdet. Vi har skulle holde tæt om serien, men nu hvor Prince Harry, Duke of Sussex reklamerer for serien, vil vi da ikke holde os tilbage. Vi glæder os til sommer.
Citat: Invictus Games Danmark, Facebook


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *