Kategorier
Ikke-kategoriseret

🇩🇰 Fra Soldat til Civil: En Inspirerende Rejse med Mike Holmberg, og hvordan Invictus har hjulpet ham 🇩🇰

Tid: 1700
Dato: 4. Okt
Sted: Gartnerivej

Vi er begejstrede for at præsentere en helt særlig gæst i Veteran Caféen – Mike Holmberg, en tidligere soldat med en bemærkelsesværdig historie! 💛🖤

Mike har dedikeret hele sit voksne liv til tjeneste i militæret, men nu står han overfor en udfordrende overgang til civilt liv. Mike har oplevet kampen mod PTSD og forsøgt at undgå de indre demoner ved at fylde sit liv med arbejde, haveprojekter og sport. Men det er tid til forandring.

Mike havde besluttet sig for at deltage i programmet frem mod Invictus Games Düsseldorf 2023. Dette program er ikke blot en sportsbegivenhed, det er en rejse mod personlig transformation. Mike deltog i både cykling og bordtennis ved det store militære lege.

Programmet har hjulpet Mike med at åbne op om sine udfordringer og dele sine følelser med andre, der har lignende erfaringer. Han har fundet styrke i fællesskabet og støtten fra sine medveteraner.

Mike og hans kæreste har også anlagt en pårørende vinkel i deres rejse. De har støttet hinanden gennem tykt og tyndt og har også stået ved siden af andre atleter og deres pårørende. Sammen har de vist, at støtte kan være en livsforandrende faktor for alle involverede.

Mike erkender, at rejsen ikke har været let, men han var fast besluttet på at arbejde på sin personlige udvikling. “Det er svært, det er det sgu. Men det er også allerede blevet meget bedre,” siger han.

Vi ser frem til at høre Mikes inspirerende historie, inklusive hans perspektiv som pårørende, og lære mere om, hvordan Invictus Games har hjulpet ham på hans rejse fra soldat til civil. Lad os stå sammen og støtte hinanden i vores individuelle rejser.

Mød op og deltag i denne enestående aften med Mike Holmberg. Det bliver en aften, der ikke kun er fyldt med indsigt, men også med fællesskab og støtte.

Fællesskab #InvictusGames #PTSD #Inspiration #SoldatTilCivil #Støtte #PårørendePerspektiv #VeteranCaféNordvest 🌟🤝🎗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *