Kategorier
Ikke-kategoriseret

Tak for god sommerafslutning

Kære alle veteraner og venner af Veteran Café Nordvest,

Vi vil gerne sige en kæmpe tak for den utroligt flotte og hyggelige sommerafslutning ved Tvis Mølle! Det var en dag fyldt med fantastisk fællesskab, erindringsdeling og sjove aktiviteter for både store og små.

Vi vil gerne takke hver enkelt af jer, der mødte op og gjorde arrangementet til en uforglemmelig oplevelse. Det var fantastisk at se jer alle sammen samlet og mærke den varme og støtte, som vi deler som en del af Veteran Café Nordvest.

Vores sommerafslutning blev virkelig noget særligt på grund af jer. Jeres positive energi og engagement skabte en fantastisk atmosfære, og det var en ære at være vært for jer alle.

Vi vil også gerne takke vores fantastiske frivillige, som arbejdede hårdt bag kulisserne for at sikre, at alt forløb glat og at vi alle kunne nyde en lækker mad fra grillen. Jeres dedikation og indsats gjorde en kæmpe forskel!

Sidst men ikke mindst, vil vi gerne takke vores bestyrelse for at planlægge og organisere denne fantastiske sommerafslutning. Uden jeres engagement og dedikation ville dette ikke have været muligt. I har virkelig gjort en fremragende indsats, og vi er taknemmelige for jeres lederskab.

Endnu engang tak til alle jer, der var en del af vores café i løbet af året. Vi er dybt taknemmelige for jeres støtte og det fællesskab, vi har skabt sammen. Lad os fortsætte med at skabe gode minder og støtte hinanden i fremtiden.

Husk at dele dette opslag og invitere andre, der kunne have interesse i at deltage i vores fremtidige arrangementer. Jo flere vi er, desto stærkere bliver vores fællesskab.

Har du spørgsmål eller ønsker at komme i kontakt med os, er du altid velkommen til at skrive til os her på Facebook eller kontakte os direkte på [Formand PL Pedersen, 26 39 04 28].

Vi ser frem til at møde jer alle igen ved vores kommende arrangementer. Tak for en fantastisk sommerafslutning!

Bedste hilsner,

Bestyrelsen Veteran Café Nordvest





Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *