Kategorier
Ikke-kategoriseret

Café aften! Vigtigt

Kalder Alle @følgere

Er veteran caféen åben på onsdag? Jeg er nemlig på en mission for at finde den bedste kaffe i byen ☕️, og jeres sted er næste stop på listen! Ja, den har åbent. Ses vi? 😊

Netop på onsdag skal vi diskutere, hvornår vi skal holde sommerafslutning og hvor 🌞🎉, så kom og hjælp med at give input til planlægningen og dagen 📅📝. Så kom og giv input til et af årets mest velbesøgte arrangementer for både børn og voksne. 🤩

Tak for hjælpen, og husk: kaffe er livet! ☕️❤️

Mange hilsner,
Bestyrelsen

PS

Og husk, hvis I kommer forbi, så husk at byde ind på hvor gammel Formand Seniorsergent PL Pedersen er! Han er jo næsten på alder med Tollundmanden, Christian den 4., eller AP Møller Mærsk! 😂🎂 Caféen giver en sodavand til den, der gætter hans rigtige alder! 🥤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *