Kategorier
Ikke-kategoriseret

Nytårs hilsen

Kære veteraner og pårørende

Vi vil gerne takke jer alle for jeres støtte og opbakning til Veteran Café Nordvest i det forgangne år. Det har været et udfordrende år for os alle, men vi har også oplevet mange glæder og gode stunder sammen. Det det nye Veteranhus er stadig ved at blive renoveret, men det kræver fortsat en stor indsats. 🛠️🪓🪚🪛
Vi er stolte af at være en del af et fællesskab, der hjælper og hylder vores veteraner og deres familier. 🙏🇩🇰

Vi håber, at I alle får et godt og lykkebringende nytår, og at vi ses igen i det nye år. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggelige café, hvor vi altid har en kop kaffe og et smil klar til jer. 🎉🥂🎆🎊🍾🎇

Husk, hold hovedet lavt og krudtet tørt nytårsaften. 🧨🎇💣

Med de bedste ønsker for det nye år,

Veteran Café Nordvest


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *